Avem in portofoliu peste 500 de evenimente private. Cabina foto este ideala oricarui tip de eveniment: nunti, botezuri, banchete, aniversari, etc.

Nunta

Nunțile nu mai sunt ceea ce au fost, și asta o poate spune oricine organizează sau participă la una. Începând de la clasica rochie de mireasă, până la tort, decorațiuni, locație și meniu, toate au suferit schimbări mari în ultimii ani. Dar, probabil cel mai mare upgrade a fost în zona fotografiei și a filmărilor video. Tehnologia din zilele noastre face ca mai toate momentele speciale ale unei nunți să poată fi păstrate în cele mai bune condiții ani la rând. De asemenea, partea de entertainment al invitațiilor este tot mai diversificată, iar mirii apelează la diferite servicii inovatoare pentru ca să se asigure că nunta lor este una care nu va fi uitată de curând. Cabinele foto, folosite la nunți, dar și la diferite evenimente, sunt ultima noutate în materie de fotografie.

CABINA FOTO STAR SELFIE LA NUNTA

Botez

Primul eveniment din viata oricarui bebelus trebuie sa fie special. Petrecerea de botez este prilejul prin care marea majoritate a invitatilor tai vor vedea bebelusul. Cabina foto Star Selfie oferta invitatilor tai cele mai frumoase marturii foto magnetice de la petrecere. Putem personaliza layout-ul cum iti doresti. Putem adauga inclusiv o fotografie a bebelusului in grafica pe care o vom realiza pentru tine. Ca de obicei, invitații iau cu asalt recuzita cu cele peste 100 de elemente haioase, plecând de la eveniment cu nenumărate fotografii unice. Marele plus, la închirierea unei cabine foto, este ca primesti fotografiile în câteva secunde.

CABINA FOTO STAR SELFIE LA BOTEZ

Banchetul de absolvire

Orice final de capitol pastreaza in condeiul sau emotii dar si suspansul urmatoarelor inceputuri. Suntem alaturi de absolventi si transpunem in imagini ce poarta amintirea si nostalgia unui moment important din viata lor. Fiecare persoana pleaca acasa cu cele mai frumoase marturii foto magnetice menite sa ii reaminteasca oricand de momentele petrecute alaturi de colegi.

Pachet customizabil

Ai un eveniment si iti doresti cabina foto Star Selfie? Suntem deschisi cerintelor tale. Cabina Star Selfie ocupa putin spatiu si o putem folosi in diverse locuri. Pentru evenimente de tip Aniversari, Majorate, Cununii civile, Serbari sau alte tipuri, trimite-ne un email pe adresa: aurelianlicoi1969@gmail.com cu detalii despre evenimentul tau, bugetul oferit si locatia iar noi iti facem o oferta pe care nu o vei refuza.

Contact Star Selfie

Adresa: Bdul. Mamaia 62, Constanta Telefon: 0744 586 572 Website: www.starselfie.ro Facebook: www.facebook.com/starselfie